Inschrijving voor Burgerpanel Midden-Drenthe geopend

Inschrijving voor het Burgerpanel Midden-Drenthe geopend

Laat uw stem horen! We vinden uw mening en ideeën belangrijk. Schrijf u in voor het Burgerpanel en denk mee!

De gemeente Midden-Drenthe wil samen met haar inwoners optrekken. We gaan graag met u in gesprek over de onderwerpen die u raken. Heeft u een idee, wens of tip? Schrijf u in voor het Burgerpanel en doe mee.

Het Burgerpanel Midden-Drenthe is het online burgerpanel van de gemeente. Het wordt een paar keer per jaar ingezet om de mening en ideeën van inwoners in een vroeg stadium te peilen. Op deze manier kunnen we zien wat u van deze onderwerpen vindt. Uw informatie helpt ons om betere keuzes te maken.

De onderzoeken gaan over verschillende onderwerpen en thema's. De onderzoeken worden uitgevoerd in samenwerking met het onafhankelijke onderzoeksbureau Enigma Research, aangesloten bij het Data & Insights Network. Deelname aan een onderzoek van het Burgerpanel is altijd volledig anoniem.

Iedereen die in de gemeente woont, 16 jaar of ouder is en een e-mailadres heeft, kan meedoen. Panelleden krijgen via de e-mail een uitnodiging als er een online vragenlijst voor hen klaarstaat. De resultaten worden niet alleen bekendgemaakt aan de gemeente Midden-Drenthe, maar ook aan de panelleden. Ook zijn de uitslagen te vinden op deze website.

Vragenlijst bomenbeleid door veel mensen ingevuld

Van 7 t/m 25 maart 2024 heeft gemeente Midden-Drenthe samen met Enigma Research inwoners gevraagd om een vragenlijst in te vullen over bomen en groen.

Inschrijving voor Burgerpanel Midden-Drenthe geopend

Laat uw stem horen! We vinden uw mening en ideeën belangrijk. Schrijf u in voor het Burgerpanel en denk mee!

Resultaten communicatie onderzoek bekend

De gemeente Midden-Drenthe heeft een onderzoek uitgevoerd naar de communicatie- en informatievoorziening van de gemeente.

ctrl+alt+a